One Stop Webshop

Droge en gevoelige huid? Vergeet de dagelijkse verzorging niet.Wist je dat maar liefst 3 miljoen Nederlanders een droge, gevoelige huid hebben? De huid is je grootste orgaan, dat bovendien er voor zorgt dat we warm blijven en niet uitdrogen! Deze belangrijke ‘verpakking’ functioneert pas goed als zij in een goede conditie is.

De eerste indruk die je van iemand krijgt, wordt vooral bepaald door de huid. Daaraan lees je iemands leeftijd en gezondheid af, maar ook emoties als woede en verlegenheid.
  • Hoe herken je een droge of gevoelige huid?
  • De droge huid voelt trekkerig en strak
  • De huid ziet er dof en grauw uit
  • Je heeft fijne droogte rimpeltjes
  • De huid is snel geïrriteerd, dit uit zich bijvoorbeeld in een jeukende huid of rode vlekken
 

Met de juiste huidverzorging een mooie, gezonde huid!

Als kind is de huid meestal gezond en zijn vocht en vet perfect in balans. Helaas liggen er in de loop der jaren vele gevaren op de loer. Denk aan stress, roken, drinken, kou, wind, zon, airco en centrale verwarming. Die plegen een fikse aanslag op het vet- en vochtgehalte in de huid. Het resultaat: een droge, gevoelige huid. Maar wist je dat zelfs de extreem droge huid met de juiste huidverzorging weer zacht en gezond kan worden?

Decubal biedt een complete lijn huidverzorgingsproducten speciaal voor de droge, gevoelige huid. De producten, waaronder ook de hydraterende crèmes, zijn op basis van huideigen lipiden en parfum- en parabenenvrij. Geschikt voor het hele gezin, dus ook de mannen. Ook in de zomerperiode is het belangrijk om de huid goed te verzorgen, want de zon en het zwemmen in zout- en chloorwater droogt de huid uit.

Klik op een afbeelding om de categorie te bekijken.


           

Decubal Body                                                     Decubal Face                                                   Decubal Wash