One Stop Webshop

Decubal

Gaat het over cosmetica, dan krijgen we vaak ingewikkelde formules voorgeschoteld. Niks mis mee. Tenzij je een droge, overgevoelige huid hebt. Dan is het oppassen geblazen met deze overvloed aan high tech formules, die kunnen irriteren. Zo’n kwetsbare huid heeft behoefte aan een no nonsens merk als Decubal!
 
Een merk met ervaring
Decubal heeft al meer dan dertig jaar ervaring met de verzorging van een droge, gevoelige huid en kent als geen ander het klappen van de zweep als het om het ontwikkelen van producten voor deze kwetsbare huid gaat. Je weet vast uit ervaring hoe gevoelig dit ligt. Wie heeft er nooit een miskoop gehad bij de aanschaf van een crème, die een bron van irritatie bleek te zijn? Bij Decubal is jouw overgevoelige huid in goede handen.
 
Zonder parfum, zonder parabenen
Parfumvrij betekent bij Decubal gegarandeerd zonder geurstoffen. Voor een gevoelige huid is dit belangrijk, parfum is immers een bron van irritatie. Ook van parabenen (conserveringsstoffen) weten we dat die vaak voor irritaties zorgen. Die zitten er bij Decubal niet in. Om te voorkomen dat een product snel bederft gebruikt Decubal speciale, luchtdichte pompflacons of natuurlijke, huidvriendelijke conserveerstoffen, die goed door de gevoelige huid worden verdragen.
 
Zonder poespas
Geen ingewikkelde producten, maar eerlijke formules met een hoog percentage lipiden en verzorgende oliën zijn de basis van Decubal. Denk aan jojoba-olie, sheabutter, kokosvet, avocado-olie, amandelolie en kamille. Elk product doet wat het belooft: een droge, gevoelige huid de best denkbare verzorging geven!