One Stop Webshop

In 3 stappen een schone, stralende huidAls het om het reinigen van je droge huid gaat kun je niet voorzichtig genoeg zijn. De meeste gezichtsreinigers laten een droog, trekkerig gevoel achter en plegen een aanslag op het toch al schaarse vet- en vochtgehalte. Alleen wassen met water is geen optie, de ultrazachte, verzorgende Decubal reinigingsproducten wel.

Stap 1: Reinigen
Decubal biedt je twee opties. Houd je van het frisse gevoel van water? Maak dan je gezicht schoon met Decubal Gezichtsreiniger, een zacht schuim dat je afspoelt met lauw water. Bevat verzachtende vitamine B5 (panthenol) en hydraterende glycerine. Geef je de voorkeur aan een zachte reinigingsmelk, die je verwijdert met vochtige wattenschijfjes? Dan is Decubal Reinigingsmelk een goede keus. Maakt goed schoon én kalmeert en verzorgt je huid. Daar zorgen 20% lipiden, vitamine B5, sheaboter, vitamine E en kamille voor. Schuim of reinigingsmelk? In beide gevallen voelt je huid na de reiniging verrassend zacht aan. Gebruik: ’s morgens en ’s avonds.

Stap 2: Verfrissen
Om de laatste restjes reinigingsproduct en vuil te verwijderen en om je huid extra te verfrissen en te verzorgen gebruik je Decubal Tonic. Deze frisse, alcoholvrije gezichtslotion kalmeert je gevoelige, kwetsbare huid met allantoïne dat ook de celvernieuwing stimuleert, houdt de huid glad en soepel met zeewier en verzacht met vitamine B5. Aanbrengen op een vochtig watje en zacht over je gezicht wrijven. Wedden dat je huid er nu nog frisser en stralender uitziet! Gebruik: ’s morgens en ’s avonds.

Stap 3: Scrubben
Het is belangrijk dat je de droge schilfertjes van de huid verwijdert. Heb je de barrière van dode huidschilfers verwijderd, dan komt er niet alleen een zachte, stralende huid tevoorschijn, ook crèmes, serums en een masker worden nu beter opgenomen. Dus dat betekent scrubben! Decubal Peeling is een zachte scrubcrème die met milde fruitzuren en salicylzuur dode, doffe huidcellen oplost, terwijl de ultrafijne, zachte jojoba-korreltjes droge schilfertjes tegelijkertijd van de huid weg poetsen. Tijdens het scrubben stimuleert allantoïne de celvernieuwing. Gebruik: één à twee keer per week.

Belangrijk: In alle Decubal reinigingsproducten zitten geen parabenen noch parfum!