One Stop Webshop

Een verwenmomentje voor onder de douche


We douchen niet alleen om lekker schoon te zijn. We ervaren het als een rustmoment en als heerlijke verfrissing. Douchen is meer dan een dagelijkse wasbeurt, zo bleek uit onderzoek van Decubal. Het grote verwennen begint met de nieuwe Decubal doucheproducten en hun unieke, allergeenvrije parfum en zachte, verzorgende werkstoffen.

Nieuw: allergeenvrij parfum
Uit het Decubal douche-onderzoek blijkt dat 24% van de ondervraagden een parfumallergie heeft. Lastig, want 67% heeft toch het liefst een doucheproduct dat lekker ruikt. Decubal ging deze uitdaging aan en ontwikkelde een allergeenvrij parfum voor de nieuwe doucheproducten. Met gepaste trots introduceert Decubal haar Douche Foam en Douche Gel met een verrukkelijk, hypo-allergeen parfum!

Grote favoriet: Douche Gel
Ter verfrissing stapt 61% elke ochtend onder de douche en staat daar vervolgens 5 tot 10 minuten onder. ’s Avonds wordt er vooral gedoucht als ontspanning. Ons favoriete doucheproduct? Met stip de douchegel, waar 72% de voorkeur aan geeft. De nieuwe Decubal Douche Gel zorgt voor het ultieme wellness gevoel met haar allergeenvrije (!) parfum van frisse citrus en rustgevende lavendel. Dankzij lipiden, hydraterende glycerine en verzorgende ingrediënten van natuurlijke oorsprong blijft zelfs de meest droge, gevoelige huid in topvorm.

De zachtste verwendouche
Hoewel we weten dat dagelijks douchen de huid belast, slaan we niet graag een dag over. Met de nieuwe Decubal Douche Foam hoeft dat ook niet. Dit zachte, romige schuim is pure verwennerij! Masseer het schuim over je vochtige huid en laat de verzachtende vitamine B5 (panthenol) en hydraterende glycerine hun verzorgende werk doen. Daarna voelt de huid verrassend zacht aan. Ook Decubal Douche Foam heeft het allergeenvrije parfum van citrus en lavendel. Over een verwendouche gesproken!


 

Verstandig douchen voor het hele gezin
Het Decubal onderzoek toont aan dat we zeep het minst gebruiken onder de douche. Een verstandige keus, want zeep ontvet de huid, waardoor deze onnodig uitdroogt. Decubal Douche Gel en Douche Foam op basis van huideigen lipiden, met hypo-allergeen parfum en vrij van parabenen laat de natuurlijke bescherming intact en is ideaal voor het hele gezin. Ook voor de kwetsbare kinderhuid zijn deze doucheproducten van Decubal heerlijk zacht.