One Stop Webshop

Gevoelige huid? Kies een dagcreme zonder parfum en parabenen

 
Heb je een droge, gevoelige huid, dan kun je niet voorzichtig genoeg zijn in je keuze voor cosmetica en je dagcrème. Wist je dat een verkeerd gekozen crème ronduit schadelijk is? De kans op irritatie of zelfs een allergische reactie om je huid is immers groot. Dat is zonde van je geld en het herstellen van je huid kan lang duren. De gezichtscrèmes van Decubal bevatten geen parabenen en parfum en zijn daarom zeer geschikt voor een droge, gevoelige huid.
 

Gezichtscrème voor de gevoelige huid: Decubal Gezichtscrème

Kies je voor Decubal Gezichtscrème, dan heb je wel de grootst mogelijk veiligheid ingebouwd om geen allergische reacties te krijgen. Maar geen enkele crème sluit een gevoeligheidsreactie voor 100% uit. Er kan altijd een stofje in zitten waar jij nou juist allergisch voor bent. Zelfs de meest droge, gevoelige huid vaart wel bij deze heerlijke, ultra zachte crème. Met dank aan de uiterst streng geselecteerde, hypoallergene werkstoffen. Van deze crème weten we dat er zelden irritaties zijn en dat een droge huid er zienderogen van opknapt. En ook als basis onder je make-up is deze zachte crème prima.
• Bevat 26% lipiden
• Kalmeert en verzacht de droge, geïrriteerde en schrale huid
• Met vitamine E – een natuurlijke antioxidant
 

Dagcrème met zonfactor: Decubal Dagcrème SPF 15

Wist je dat huidveroudering voor zo’n 90% op het conto komt van uv-straling? Niet alleen de zon is boosdoener als het om rimpels en huidverslapping gaat. Ook gewoon daglicht veroudert je huid. Het goede nieuws is dat je je gezicht daar goed tegen kunt beschermen met een dagcrème met SPF15. Niet alleen de zonnefilters met SPF15 beschermen je huid. Decubal Dagcrème SPF15 zit ook vol vitamine E, een natuurlijke antioxidant. Antioxidanten beschermen de huid tegen schadelijke, huidverouderende vrije radicalen, die onder invloed van zonlicht worden gevormd. Tegelijkertijd wordt je huid met 11% lipiden (huideigen vetten) en vitamine B5 (panthenol) gevoed, verzacht en gehydrateerd. En natuurlijk bevat ook deze Decubal Dagcrème geen parabenen noch parfum.
• Bevat 11% lipiden
• De dagcrème wordt geleverd met spateltje voor een goede hygiëne
• Dagcrème met SPF 15

 

Droge huid gezichtscrème in pomp: Decubal Gezichtscrème Vitaal

Decubal Gezichtscrème Vitaal is een extra voedende en hydraterende gezichtscrème, speciaal ontwikkeld voor het verzorgen en herstellen van de droge huid. De crème herstelt, hydrateert, verzacht de huid en gaat tevens roodheid en schilfering tegen. Door de unieke mix van huideigen lipiden en natuurlijke oliën dringt de crème diep in de huid en biedt langdurige bescherming. De crème bevat bovendien vitamine B3 (niacinamide), die de aanmaak van lipiden in de huid stimuleert. Daarmee kan de huid zichzelf van binnenuit verzorgen en herstellen. Wat extra handig is, is dat Decubal gezichtscrème Vitaal in een hygiënisch pompje zit.
• Bevat 18% lipiden
• De gezichtscrème zit in een hygiënische dispenser
• Met jojoba olie en shea butter voor een kalme en zachte huid