One Stop Webshop

Laat je huid glanzen!Weg met ruwe plekjes, een doffe, vale huid en hardnekkige, droge schilfers. Laat je huid glanzen in de zon! Lastig en tijdrovend? Zeker niet. Eén à twee keer in de week van top tot teen scrubben is alles wat je hoeft te doen. Zo simpel kan een mooie zomerhuid zijn.
 
Onmisbare zomerzorg
Deze zomer geen bikinistress! Als je regelmatig scrubt mag je huid gezien worden. Scrubben kun je met recht de meest multi-purpose-behandeling noemen die er is. Droge, schilferige scheenbenen, ruwe ellenbogen, scheerbultjes, kleine pukkeltjes op bovenarmen, al die ontsierende huidproblemen scrub je eenvoudig weg. Het loont dus echt de moeite om je huid één à twee keer in de week goed te scrubben. Zeker als je huid van nature droog en dus extra schilferig is.
 
Zomers bruin
Een wijd verbreid misverstand is dat je door het scrubben die zo felbegeerde bruintint wegpoetst. Niets is minder waar. Zijn alle dode, doffe huidcellen verdwenen dan komt er juist een glanzend bruine huid te voorschijn. Bovendien wordt een aftersun of bodylotion veel beter opgenomen als deze zich niet eerst een weg moeten banen door die laag dode huidcellen.
 
Grote schoonmaak
Na je dertigste is de huid steeds minder goed in staat om haar afgestorven huidcellen zelf op te ruimen. Zeker ’s zomers, waarin zon en zee haar extra opzadelen met droge schilfers, die niets anders zijn dan dode huidcellen. Heb je van huis-uit een droge huid, dan zit je helemaal met de gebakken peren (lees droge, ruwe, schilferige huid). Dus dan is scrubben extra belangrijk.
 
Speciaal voor de droge huid
Decubal Body Scrub is de ideale scrub voor een droge, gevoelige huid. De zachte, romige scrubcrème bevat 17% lipiden (huideigen vetten), voedende shea boter, hydraterende, verzorgende druivenpitolie, jojoba-olie en scrubzout. Elk zoutkorreltje is omhuld met een laag olie, dat in contact met water vrij komt. Dat betekent dat je huid tijdens het scrubben ook meteen goed verzorgd wordt. Dat zie je en dat voel je.  Uiteraard zitten er geen parfum en parabenen in.

Tip: Verzorg je huid na het scrubben met Decubal Kalmerende Gel, ook een weldaad na veel zon.

Bestel nu met €7,50 korting met kortingscode: Scrub