One Stop Webshop

Last van een droge huid?Een droge huid kan veroorzaakt worden door vele factoren, zoals kou, wind, airco en verwarming. De droge huid heeft een tekort aan lipiden en je huid kan niet zonder deze beschermende vetlaag. Het is daarom belangrijk een droge, gevoelige huid optimaal te verzorgen.
 

Huid herstellen met een natuurlijk beschermlaag

Decubal biedt producten op basis van huideigen lipiden en helpt zo het evenwicht in de huid te herstellen. Er zijn verschillende ‘gradaties’ droge huid. Zo kan iemand last hebben van droge handen, droge scheenbenen, kloven, etc. Maar ook huidproblemen zoals eczeem en psoriasis gaan vaak gepaard met een droge huid. Voor al deze gradaties biedt Decubal een passende verzorging.
 

Nooit meer een droge huid met de juiste verzorging

Het is belangrijk om na het douchen de huid in te smeren met een body lotion, zoals Decubal Body Lotion. Naar mate we ouder worden wordt de huid droger en heeft de huid extra verzorging nodig, Decubal Body Crème is een rijke crème die de meest droge huid (bijv. droge scheenbenen) weer in topconditie brengt.

Voor de extreem droge huid biedt Decubal de Intensief Crème. Dit is de S.O.S. crème voor de zeer droge en beschadigde huid die zelfs de droogste probleemhuid verzorgt en verzacht. De Body Olie is een heerlijke olie om het lichaam mee in te smeren en in de zomer je benen een zijdezachte glans te geven.


Klik op een afbeelding om de categorie te bekijken.


          


Decubal Body                                                     Decubal Face                                                   Decubal Wash