One Stop Webshop

Lippenbalsem voor gevoelige lippen


Je lippen zijn met stip het meest kwetsbaar. Dat weet je vast uit ervaring. Iedereen heeft wel eens last van droge, schrale lippen. De beste remedie: Decubal Lippenbalsem SPF15!
 
Dun en gevoelig
De huid op je lippen is flinterdun en bevat nauwelijks talgklieren. Dat betekent dat een natuurlijke bescherming van hoornlaag en talg vrijwel ontbreekt. Vandaar dat ze zo snel uitdrogen, bijvoorbeeld door langdurige blootstelling aan zon, een lage luchtvochtigheid (centrale verwarming, airco), gure wind en extreme kou. Ook door het gebruik van bepaalde medicijnen (o.a. plaspillen, medicijnen tegen acne) kunnen je lippen uitdrogen. Het gevolg: schrale en soms zelfs gebarsten lippen.
 
Decubal Lippenbalsem met SPF15
Deze ultra verzachtende lippenbalsem verzorgt en beschermt je lippen met een hoge dosis huideigen lipiden (75%!), bijenwas, soja-olie en karitéboter. Glycerine zorgt voor het ontbrekende vocht, terwijl beschermingsfactor 15 je lippen tegen uv-straling beschermt. Parabenen en parfum zitten er niet in, dus deze zachte, crèmige lippenbalsem in handige tubetje is ook bij uitstek geschikt voor een overgevoelige huid.
Ook is de Decubal Lippenbalsem SPF15 vrij van minerale oliën.


Tip:
Maak droge lippen niet steeds vochtig met je tong. Dat geeft misschien even verlichten, maar door het vocht en bepaalde enzymen in je speeksel drogen je lippen uiteindelijk nog meer uit.

Bestel hier Decubal Lippenbalsem SPF 15 en ontdek deze ultra verzorgende balsem.